LID WORDEN BIJ SPORTSCHOOL SHINTAI
 
Om kennis te maken met de judosport en Sportschool Shintai kunnen geïnteresseerden tijdens de les natuurlijk altijd een keertje meekijken. U krijgt aan de les wat algemene informatie en wat uitleg van een van onze docenten.
 
Wat aan te raden is, is om deel te nemen aan een proefmaand. Omdat je van 1 les geen juist beeld van de sport en een sportschool kan krijgen bied Shintai de mogelijkheid om deel te nemen aan een proefmaand. Op deze manier maakt u op een leuke manier kennis met de judosport en met onze sportschool. Na deze proefmaand kunt u stoppen of gewoon doorgaan met de judosport.
 
Om deel te kunnen nemen aan een proefmaand dient u zich van te voren aan te melden aan de les. Aan de les krijgt u verdere informatie over de proefmaand en dient er tevens een inschrijfformulier ingevuld te worden welke u door de docent op de les krijgt aangereikt. Tevens ontvangt u hier een informatie boekje van onze sportschool
 
Het kan voorkomen dat er in bepaalde groepen een wachtlijst is en dat er niet gelijk gestart kan worden met de proefmaand.
alt

Tot ziens bij Sportschool Shintai