SHINTAI CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2018
Afgelopen weekend organiseerde Sportschool Shintai haar jaarlijkse clubkampioenschappen. Bijna 50 judoka’s gingen, in 12 verschillende poules op 3 wedstrijdmatten, de strijd met elkaar aan om de ereplaatsen en de titel clubkampioen 2018.
De dag werd geopend met een uitleg over de wedstrijdregels en een warming-up op muziek. Hierna werden de poules bekend gemaakt en gingen de deelnemers fanatiek van start met de wedstrijden. Voor velen hun eerste ervaring met het wedstrijdjudo.
Na zo’n anderhalf uur waren alle wedstrijden beslist en volgde de prijsuitreikingen. Eerst werd en nog even terugggeblikt op het vorige seizoen en werden er een aantal judoka’s in het zonnetje gezet. 
Lieve van de Rijzen werd gehuldigd als beste wedstrijdjudoka van het seizoen 2017-2018 en ontving hiervoor het felbegeerde beeldje. 
De prijs voor doorzetter van het jaar ging naar Judoka Jordy Nuijten. Jordy is al 19 jaar lid en wist enkele maanden geleden te slagen voor 4e Dan judo. Daarnaast is Jordy een vaste kracht bij onze activiteiten en bied iedereen een helpende hand. Naast het doorzetters beeldje ontving hij ook een fraaie geborduurde kodokan band voor het behalen van zijn 4e Dan. 
Ook Maikel Kruis ontving een geborduurde band en een dangraden speldje voor het behalen van zijn 2e Dan judo. Leo Ton die ook geslaagd was maar niet aanwezig kon zijn ontving zijn geborduurde band en speldje via zijn dochtertje. 
Ook ontvingen een aantal leden een lidmaatschapsspeld. Kayleigh de Crom en Wessel van Roosendaal welke inmiddels vaste assistenten zijn tijdens onze judolessen, ontvingen het zilveren speldje voor hun 10 jarig lidmaatschap.
Hierna vond de prijsuitreiking plaats van de clubkampioenschappen. Voor iedereen was er een mooie beker, een oorkonde en een drinkbidon.
1e prijs: Liv van Loenhout, Lucas Landa, Pim Landa, Cas Schetters, Lieve van de Rijzen, Maud van Tilborg, Sem Goossens, 
Wouter van de Boom, Milo van der Klij, Wessel van Roosendaal, Jelle van Roosendaal, 
2e prijs: Saar Landa, Ward de Caluwe, Yfke Goossens, Bram Rijtslag, Anouk Bogers, Lars van Poppelen, Norah Pham, West van de Rijzen, Tim Hagenaars, Manuel van Oosten, Charlotte van Oosten, 
Bernd Engelen, Anton Bastiaansen
3e prijs: Daphne Ton, Quinn Schaap, Thomas Knuit, Levi Wijnen, Morris de Caluwe, Liam de Jong, Max Mathijssen, Rens Janssen, Lilly Landa, Valerie van de Eijnden, Daan van Mechelen, Esther Rijkers, Sem Schellingenhout, Marco Bold, Indji Bruin, Evan Rijkers, Anisha Akkermans, Luuk van de Broek, Lieke Stalpers, Owen de Crom, Rik Stalpers, Kayleigh de Crom, Rick Deurloo, Maurice van Dooren. 
Wij danken alle leden voor hun deelname en sportieve strijd. Ook onze vrijwilligers hartelijk bedankt voor jullie hulp en het mogelijk maken van dit evenement
 
alt
alt
alt
alt

MEDEDELINGEN

29 November + 5 en 6 December geen judolessen

Jordy ontvangt JBN district waardering speld

Ennio geslaagd voor 2e Dan Judo

Jordy en Manfred uitreroepen tot lid van verdienste

Actueel nieuws leest u op onze Facebook pagina --> Like us on Facebook !

Laatste update 26-11-2019

SPONSOREN