SHINTAI CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2019 WEER GESLAAGD
 
Op zondag 10 november organiseerde Sportschool Shintai haar jaarlijkse clubkampioenschappen judo. Zo’n 45 judokas uit de regio namen deel aan deze wedstrijden. Voor de ene zijn zoveelste toernooi en voor de ander de eerste stapjes op de wedstrijdmat
Tijdens deze dag vonden er ook een aantal huldigingen plaats. 
Lieve van de Rijzen werd uitgeroepen tot beste wedstrijdjudoka van het afgelopen seizoen. 
Anisha Akkermans kreeg de prijs voor doorzetter van het jaar overhandigd. 
Charlotte van Oosten, Kayleigh de Crom, Wessel van Roosendaal en Jelle van Roosendaal kregen een dan graden speldje overhandigd voor het behalen van hun behaalde dan graad. 
Anisha Akkermans en Kick Slieker ontvingen een speldje voor 5 jaar lidmaatschap, een zilver speldje voor 10 jaar lidmaatschap was er voor Rik Stalpers. Jordy werd gehuldigd voor 20 jaar lidmaatschap. 
Als blijk voor grote inzet voor onze club werden Manfred Kuijpers en Jordy Nuijten uitgeroepen tot lid van Verdienste. Zij ontvingen een oorkonde en een fraaie plaquette. 
Als klap op de vuurpijl waren er ook twee bestuursleden van JBN district zuid Nederland aanwezig. Zij waren speciaal gekomen om Jordy Nuijten in het zonnetje te zetten. Jordy is 20 jaar lid van sportschool Shintai en heeft zich bijzonder verdienstelijk gemaakt voor onze club en de judosport. Hiervoor ontving hij een district waarderingsspeld en de bijbehorende oorkonde. 
Hieronder de behaalde ereplaatsen tijdens onze clubkampioenschappen. 
1e prijs: Alex Matthijsen, Milan de Hamer, Liv van Loenhout, Morris de Caluwe, Vallerie van de Eijnden, Ricky Musters, Lilly Landa, Lieve van de Rijzen, Anisha Akkermans, Maud van Tilborg, Wouter van de Boom, Jelle van Roosendaal. 
2e prijs: Jesse van Opstal, Noah van Opstal, Thomas Knuit, Tycho van Nispen, Yfke Goossens, Stijn van Eekelen, Bram Rijtslag, Vigo Schepers, Daphne Nijp, West van de Rijzen, Manuel van Oosten, Wouter Bierens.
3e prijs: Tibeau van Loenhout, Maik Lozekoot, Djamy van Rosendaal, Quinn Schaap, Thijs van der Velden, Liam de Jong, Saar Landa, Pim Landa, Ward de Caluwe, Teun van Loon, Diego van de Linde, Rens Janssen, Ruben Bol, Kick Slieker, Sem Schellingerhout, Anouk Bogers, Marco Bold, Luuk van den Broek, Sem Goossens, Brand Valkenburg, Wessel van Roosendaal.
Alle deelneemsters en vrijwilligers weer bedankt voor jullie bijdrage aan dit mooie evenement.
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 

MEDEDELINGEN

Interesse in judo bij Sportschool Shintai ? -> Bel voor deelname aan een proefmaand

Actueel nieuws leest u op onze Facebook & instagram pagina --> Like us on Facebook & instagram !

Laatste update februari 2022

SPONSOREN