JORDY NUIJTEN GESLAAGD VOOR 4E DAN JUDO
 
Op 9 juni  werden in Wijk bij Duurstede de hogere Dan examens judo gehouden waarbij men 4e of 5e Dan judo examen kon doen. 
Judoka Jordy Nuijten was voor onze club de eerste judoka die op dit niveau examen mocht doen, en dit met Succes. 
 
Jordy had Richard Luijckx van Sportschool Ikigai en Shintai trainer Peter Goossens meegenomen als examen partner en moest het Nage-in-kata, het Katame-no-kata, het Kime-no-kata en het Gonosen-in-kata demonstreren. In het avond gedeelte volgde het staande werk en het grondwerk. 
Jordy wist alle onderdelen met succes te voltooien en kreeg na een lange dag savonds zijn felbegeerde diploma uitgereikt. 
Ook Richard Luijckx deed examen voor 4 kata’s en wist met Roel en Eric alle kata’s succesvol af te ronden. Het komende examen doet Richard examen voor zijn laatste 2 onderdelen en hoopt dan ook zijn 4e Dan te behalen. Proficiat Richard
 
Jordy Nuijten hartelijk gefeliciteerd met jouw 
4E DAN JUDO. geniet ervan!
Wij zijn erg trots op jouw geleverde prestatie. 
 
Richard Luijckx bedankt voor jouw geweldige bijdrage aan dit examen. Ook Manfred Kuijpers, Eric Markgraaff en Sander Stammers bedankt voor de extra ondersteuning.
 
alt
 
1E DAN JUDO VOOR LEO, JELLE EN MARTIJN
 
Op 23 juni werden in het district Zuid Holland de zwarte band examens voor 1e t/m 3e Dan judo georganiseerd. Het was een drukke dag want bijna 50 judoka’s deden deze dag in verschillende sessies examens. 
Namens Shintai kwamen er drie judoka’s in actie. Leo Ton, Marijn Voortmeijer en Jelle van Teijlingen. 
 
Leo moest een volledig examen afleggen. Als eerste startte hij met het Katame-no-kata. Met Peter als uke demonstreerde leo een keurig kata. Daarna volgde het tachi-waza en het ne-waza gedeelte waarbij Maurice als uke fungeerde. Vakkundig wist Leo alle vragen van de examen commissie te demonstreren. 
Na afloop van het examen kreeg Leo als snel het verlossende woord, GESLAAGD !!
 
Daarna was het de beurt aan Marijn en Jelle. 
Omdat beide judoka’s 100 wedstrijd punten hadden behaald hoeven zij geen kata te doen maar alleen een tachi-waza en ne-waza gedeelte. Zeer vlotjes en gecontroleerd demonstreerde Marijn zijn examen. 
Omdat Marijn ook de partner van Jelle was kreeg hij niet gelijk de examen uitslag. 
 
Ook Jelle moest dezelfde onderdelen als Marijn afleggen en ook hier spatte het talent er vanaf. Al snel kregen beide heren te horen dat ze beide zeer zetjes geslaagd waren. 
 
Tijdens de diploma uitreiking werden er drie judoka’s apart vermeld. Hun examen was ze goed dat ze Cum Laude geslaagd waren.
Marijn en Jelle waren 2 van die judoka’s.  
Goed gedaan heren. Steek die maar in je zak
 
Wij zijn trots er met Leo, Marijn en Jelle weer drie kandidaten met succes te hebben opgeleid. Proficiat heren !! En nu op naar de 2e dan.
 
alt
 
 
 

MEDEDELINGEN

Jelle geslaagd voor 3e Dan Judo

Peter en Hans naar EK

Nederlands kampioen -66kg

Actueel nieuws leest u op onze Facebook pagina --> Like us on Facebook !

Laatste update 04-05-2019

SPONSOREN