LID WORDEN JBN
 
Sportschool Shintai is aangesloten bij de Judo Bond Nederland. De JBN is opgericht in 1939 en aangesloten bij NOC*NSF. De JBN heeft meer dan 750 aangesloten sportscholen en verenigingen en meer dan 55.000 leden.
 
Het spreekt voor zich dat Olympisch succes maar veel heel weinig Nederlandse judoka’s is weggelegd. Talenten die bereid zijn om keihard te trainen, kunnen door de JBN worden geholpen naar de top. Maar ook voor mensen die alleen voor hun plezier aan judo doen of op een andere manier bij de sport betrokken zijn, is de Judo Bond Nederland een uitstekende sparringpartner!
alt
 
Examens
De bondexamens judo kunnen alleen worden afgenomen door sportscholen en sportverenigingen die door de JBN zijn erkend. Zij hebben stuk voor stuk kwaliteit hoog in het vaandel staan en werken alleen met leraren die een goede, door het Rijk erkende opleiding hebben gehad en die regelmatig bijscholingscursussen volgen bij de JBN.
 
Een uniek paspoort
Leden van de JBN krijgen een uniek paspoort waarop graduaties worden bijgehouden en waarmee tevens korting kan worden verkregen op toegangsprijzen bji topevenementen. Daarnaast kan men deelnemen aan clinics met topjudoka’s die de JBN in Nederland organiseert.
 
Wedstrijden
In alle districten worden er wedstrijden op elk niveau gehouden waarvoor leden via hun sportschool kunnen inschrijven. Zo zijn er regiotoernooien, maar ook landelijke toernooien, internationale toernooien, teamwedstrijden, beginners toernooien etc.
Als lid van de judobond kan je dus deelnemen aan wedstrijden.
Ook organiseren de districten extra technische trainingen waar talentvolle judoka’s extra kunnen trainen. In ons district hebben we de districtstrainingen in Made.
 
Judo-Visie
Leden van de JBN krijgen 3 tot 4 keer per jaar het bondsblad Judo-Visie met allerlei wetenswaardigheden over hun favoriete sport. Dit blad krijg je gewoon per post thuisgestuurd.
 
Kidsclub
Leden tot 12 jaar zijn automatisch lid van de coole JBN Kidsclub! Kijk ook op www.digidojo.nl. Naast allerlei leuke informatie en spellen kan men hier zelfs een fraai rugembleem met eigen naam voor op je judopak bestellen.
 
Lid worden van de judobond
Ben jij nog niet lid van de JBN ?? “Klik hier”om doorgelinkt te worden naar de site van de judobond om jezelf aan te melden.